lauantai 6. marraskuuta 2021

Liikkumiset tänä vuonna ( kooste miten liikkunut)

 Tänä vuonna on tullut tehtyä aika paljo kotitreenejä helmikuu-elokuu.  Treenien määrä per viikko saattoi vaihdella. Oli viikkoaj jolloin treenejä ei tullut yhtään ja välillä saattoi olla useampikin treenu per viikko. 





Tänä vuonna tähän mennessä tullut käytyä kahdella useamman päivän treeni leirillä ja kahdella yhden päivän treenipäivällä etelä-pohjanmalla.. Tammikuussa yhden päivän , toukokuussa kolmen päivän, kesäkuu-heinäkuun vaihteessa kahden yön ja syyskussa yhden päivän.  Tullut tehtyä toiminnallista treeniä ja osallistuttua elämäni ensimmäistä kertaan spinning- tunnille 


Elokuun alkuun asti tuli treenattua useampi kerta viikoon mutta sitten kuntouksen jälkeen pidin alkuun parin viikon lepoviikot mutta sitten se venyikin vähän pidemmäksi. Välillä tuli tehtyä pari treeniä viikkoon ja välillä vain työmatkat kävellen.  Nyt ois taas tarkoitus palata tekemään treenejä ainakin sen pari kertaa viikossa ja lähteä matalalta kynnykseltä ja tehdä ensin noita kotitreenejä. Lisäksi tässä samalla ois tarkoitus päivittäin tehdä noita kuntoutus liikkeitä tuolle vasemmalle polvelle joka muljahti viime viikolla ja siinä huomattiin löysyyttä nivelsiteissä. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti