lauantai 6. marraskuuta 2021

Pinnallinen kasvohermohalvaus ja kolmoishermo särky

1.1.21-16.9.21
 Uuden vuoden aatto iltana(2020) huomasin kasvojen oikean puolen lihasten heikkenemisen. Syynä pinnallinen kasvohermohalvaus. Söin kortisoni kuurin ja oireet alkoi pikku hiljaa helpottaa.

 Keväällä tuli uusi mutta paljon lievempämä. 

Kaveriksi jäi näistä kolmoishermosärky oikealla puolen päätä. Kivut pysyy kurissa säännöllisellä hermokipu lääkityksellä. Välillä kuitenkin joitakin kipukohtauksia ilmenee. Tämä ei ole mikään mukava kaveri sillä kipuilun voi aiheuttaa myös kasvoihin kohdistuva kylmä tuuli.  Stressikin voi olla yksi kivun aiheuttajista.


Tämä on osa elämääni. Ja teen sen mitä pystyn jos kipuja on päällä. Tällä hetkellä syön hermokipulääkettä , jota käytetään myös epilepsia potilailla.  Otan lääkettä kolmesti päivässä ja kaksi tablettia kerralla. Jos en ota säännöllisesti kyseistä lääkettä huomaan kolmen-neljän tunnin päästä alkavaa kipuilen oikealla puolen kasvoja. Haasteellista tästä tekee sen että teen vielä työtä kolmessa vuorossa.  Täytyy kuitenkin koputtaa puuta. Sillä tällä lääkityksellä olen pystynyt vielä tekemään yövuroroja. Sillä valvominen on yksi joka lisää kipuja kasvojen alueella. 





1 kommentti:

  1. The Gaming Industry in 2021-2022 - DrMD
    Today, the industry 청주 출장샵 is expected to 목포 출장마사지 grow by 5.5% in the first quarter of 2021, thanks 군산 출장마사지 to the exponential 밀양 출장안마 growth 화성 출장샵 of mobile-first gambling and

    VastaaPoista